Miten TPOP toimii

Aiemmin Shopify-käyttäjille varattu alustamme on nyt avoin muille integraatioille.

Sovellus on nyt keskitetty yhdelle hallinta-alustalle: app.tpop.eu

Luo tuotteesi, hallinnoi niitä ja seuraa tilauksia yksinomaan uudesta sovelluksesta.

Olemme iloisia voidessamme esitellä sovelluksemme uuden version, joka on täynnä uusia toimintoja, nopeampi ja selkeämpi.

• Luo tuotteita ja tee tilauksia, vaikka sinulla ei olisi verkkokauppaa.
  • Luo tuotteesi erissä: lähetä visuaalinen aineisto kerran ja sovita se tuotesarjaan muutamassa sekunnissa.
  • Muokkaa ja kopioi tuotteitasi yhdessä vaiheessa, reaaliajassa.
  • Tarjoa asiakkaillesi räätälöitävissä olevia tuotteita
  • Työnnä tuotteesi valitsemaasi myymälään (myymälöihin) yhdellä napsautuksella.
  • Seuraa kaikkia tilauksiasi yhdellä silmäyksellä

TPOP:n avulla voit liittää kaikki Shopify-, Wordpress- / WooCommerce- ja ETSY-kaupat toisiinsa ja tehdä manuaalisia tilauksia jokaisesta kaupasta.

Jokaisen kauppasi brändäys voidaan määrittää erikseen: laput, logot, pakettitarrat, osoitteet ja asetukset ovat kunkin kaupan omia.

Shopify-integraatio

Alustan uuden version avulla voit tietysti liittää Shopify-kauppasi toisiinsa silmänräpäyksessä.

Jos sinulla on jo liitetty Shopify-kauppa, kaikki tilauksesi ja tuotteesi synkronoidaan automaattisesti.

WooCommerce-integraatio

Liitä kauppasi (tai kauppasi) TPOP:iin muutamassa minuutissa, lataa visuaalinen ilmeesi ja olet valmis myymään.Otamme sitten tilauksesi automaattisesti vastaan ja huolehdimme kaikesta muusta.

Etsy-integraatio

Etsy sinun suosikkisi?

Kuten muidenkin integraatioiden kanssa, myy Etsyssä muutamalla klikkauksella.

Manuaaliset tilaukset ilman kauppaa

Haluatko kokeilla alustaa, mutta sinulla ei ole vielä kauppaa? Ei ongelmaa.

Luo tili, lisää mallisi ja tee tilaukset muutamalla klikkauksella, ilman tilausta tai maksuja.

Haluatko testata ylevien malliesi renderöintiä?

Ei ongelmaa, tee vain manuaalinen tilaus tilausmoduulin avulla

Kuorrutus kakun päälle? Annamme sinulle kerran kuukaudessa 10 % alennuksen koetilauksistasi (vähintään 2 tuotteen tilauksista).

Kunkin kuukauden 1. päivä alennus aktivoituu uudelleen.

Onko myyntivolyymisi suuri?

Hienoa, autamme sinua: kuukausittaisen myyntivolyymisi mukaan vapautat alennuksen, joka on voimassa kaikista tilauksista.

Alennus lasketaan automaattisesti edellisen kuukauden lukujen perusteella.

Oletko kansainvälinen tuotemerkki?

Olemme työskennelleet pitkään uusien toimitussääntöjen parissa, joissa on yksinkertaisemmat ja (usein) alhaisemmat hinnat.

Painoja ei tarvitse laskea, nyt jokaiselle tuotteelle on kiinteä hinta...

Selitämme kaiken tässä.

Sisällön käännökset:

Come funziona la piattaforma TPOP? ¿Cómo funciona la plataforma TPOP? Miten TPOP toimii? Hoe werkt het TPOP-platform? Wie funktioniert die TPOP-Plattform?