In dit gedeelte leggen we uit hoe onze geweldige site builder werkt.

Het maken van een TPOP shop is zo eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is :

1. Maak je account aan door een e-mailadres en een wachtwoord in te voeren
  2. Configureer je profiel en instellingen in het gedeelte "Instellingen
  3. Pas je winkel aan met onze vele opties
  4. Selecteer eco-verantwoorde producten uit onze catalogus of voeg je eigen producten toe
  5. Neem ze op in je winkel door je verkoopprijs te bepalen
  6. Nu kun je je winkel lanceren!

Inhoud vertalingen:

winkel met TPOP, der Shop mit TPOP, la tienda con TPOP, il negozio con TPOP, kauppa TPOP:n kanssa