Je domeinnaam toevoegen

Heb je al een eigen TPOP winkel (bijvoorbeeld maboutique.tpopsite.com) en wil je naar een hogere versnelling?

Met een op maat gemaakte domeinnaam kunt u tegen lage kosten uw profiel en bekendheid vergroten.

Om van maboutique.tpopsite.com maboutique. com te maken, moet je een zogenaamde DNS-wijziging doorvoeren.
Dit is een technische operatie die ingewikkeld lijkt, maar dat is het niet.

Wat zijn dns?

DNS is een soort adresboek voor het internet. Wanneer je een webadres invoert, vertaalt het DNS dit adres in een IP-adres, een beetje zoals een telefoonboek dat namen vertaalt in telefoonnummers. Het hele internet is gebaseerd op IP-adressen, dus dit maakt het mogelijk om je tpopsite shop te "linken" (wij zeggen "verwijzen") naar je eigen domeinnaam.

De te volgen procedure

1. Voer de domeinnaam in die u wilt gebruiken

Voer uw eigen domeinnaam in, de domeinnaam die u bij een externe operator hebt besteld.
Voer alleen de domeinnaam in, niet https:// of www.

2. DNS-wijziging

Je moet 2 dns-zones toevoegen/wijzigen bij je provider (waar je je domeinnaam hebt gekocht).

Hun technische namen :

• Een CNAME-zone
  • Een zone

Afhankelijk van de leverancier is de procedure verschillend: hier worden de procedures voor de belangrijkste leveranciers uitgelegd:

- Cloudflare
- Gandi
- GoDaddy
- Namecheap
- OVH

3. Bevestiging van verandering

Zodra uw DNS-registraties zijn bevestigd, moet u de wijziging van de domeinnaam valideren, waardoor wij uw winkel met veel zorg en liefde volledig kunnen herconfigureren.

4. SSL genereren

Deze stap is automatisch en kan ongeveer tien minuten duren: hiermee kunt u uw SSL-certificaat genereren. Het SSL-certificaat is, eenvoudig gezegd, het hangslotje dat zichtbaar is in de adresbalk en dat uw winkel en alle transacties beveiligt.

Inhoud vertalingen:

Een domeinnaam toevoegen, mijn domeinnaam toevoegen, Hoe mijn dns-zones definiëren, Een cname-zone toevoegen, Aangepaste domeinnaam, Domänennamen hinzufügen, meinen Domainnamen hinzufügen, Wie ich meine DNS-Zonen definieren, Eine cname-Zone hinzufügen, Benutzerdefinierter Domänenname, Aggiungi un nome di dominio, aggiungere il mio nome di dominio, Come definire le mie zone DNS, Aggiungere una zona cname, Nome di dominio personalizzato, Añadir un nombre de dominio, añadir mi nombre de dominio, Cómo definir mis zonas DNS, Añadir una zona cname, Nombre de dominio personalizado, Lägg till ett domännamn, lägga till mitt domännamn, Hur definierar jag mina DNS-zoner?, Lägg till en cname-zon, Anpassat domännamn