Hoe kan ik mijn shop zichtbaar maken?

Dit is het.

Mijn TPOP winkel is klaar...

Mijn producten zijn gemaakt...

Maar hé, waarom kan ik er niet bij?

Hallo

Het is dus heel eenvoudig: de toegang tot de winkels is standaard beveiligd met een wachtwoord.

Maak je superhete winkel zichtbaar in slechts 6 klikken (ja, we hebben ze geteld):

• Laten we beginnen met naar de startpagina van het platform te gaan.

Klik hier op de link "Instellingen" in het menu aan de linkerkant.

• Ga hier naar het tabblad "Je winkel beheren" in het menu aan de linkerkant.
  • Besteed je 3e kleine klik om toegang te krijgen tot de eerste categorie, "Zichtbaarheid winkelen".
  • Hier hoef je alleen maar op de knop "Beveiliging uitschakelen" helemaal onderaan te klikken.

Oh, maar zie je dit kleine briefje?
Dat komt omdat je je winkelgegevens niet hebt ingevoerd: een must als je je winkel wilt openstellen voor het publiek.

Om ons deze informatie te geven, ga je naar de pagina "Contactgegevens voor je winkel" in de categorie "Contact en sociaal".

Zodra alles in orde is, wordt er automatisch een back-up van je gegevens gemaakt.

Alles goed?

Dus laten we onze 5e klik gebruiken om terug te gaan naar "Winkelzichtbaarheid" en de 6e (en laatste) klik om de beveiliging voor je winkel te deactiveren!

Daar gaan we!

Je winkel is eindelijk open voor het publiek, klaar om beroofd te worden.

Nou, bij wijze van spreken, aangezien je voorraden onbeperkt zijn (dankzij Print on Demand) ❤️

Inhoud vertalingen:

Hoe maak ik mijn winkel zichtbaar? Hoe maak ik mijn winkel zichtbaar? Hoe activeer ik mijn winkel en deactiveer ik de beveiliging, Hoe maak ik mijn winkel actief? Hoe schakel ik mijn tpopsite in?, ¿Cómo hago visible mi tienda? ¿Cómo activo mi tienda y desactivo la protección?, ¿Cómo habilito mi tienda? ¿Cómo habilitar mi tpopsite?, Wie kann ich mein Geschäft sichtbar machen? Hoe activeer ik mijn shop en deaktiveer ik mijn shop? Hoe activeer ik mijn website?, Hvordan gør jeg min butik synlig? Hvordan aktiverer jeg min butik og deaktiverer beskyttelsen, Hvordan aktiverer jeg min butik? Hvordan aktiverer jeg min tpopsite?, ¿Cómo hago visible mi tienda? ¿Cómo activo mi tienda y desactivo la protección?, ¿Cómo habilito mi tienda? ¿Cómo habilitar mi tpopsite?