Hoe verander ik mijn aanmeldingsmail?

U kunt het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw TPOP account eenvoudig wijzigen.

Klik op uw TPOP dashboard op "Instellingen", vervolgens op "Profiel" en "Voorkeuren".

Voer vervolgens in het gedeelte "E-mail" je nieuwe e-mailadres in en klaar is Kees.

De directe link om te volgen

Inhoud vertalingen:

Hoe verander ik mijn inlog e-mail? Hoe verander ik mijn login e-mail? ¿Cómo puedo cambiar mi correo electrónico de acceso? Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen? Come faccio a cambiare l'e-mail di accesso?

Het aanmeldingsmailadres wijzigen, Ändern Sie die Anmelde-E-Mail, Modificare l'e-mail di accesso, Cambiar el correo electrónico de inicio de sesión, Ändra e-postadress för inloggning