Halsbandmarkeringen

Beschrijving afbeelding

Wilt u de kraag van een product personaliseren? Dat is eenvoudig, we leggen het hier allemaal uit:

• Klik in de zijbalk op "Instellingen" en vervolgens op "Opties en externe winkels".
  • Klik vervolgens op "Marquage col".
  • Het enige wat u hoeft te doen, is de afbeelding downloaden die u op de binnenkant van de kraag van uw producten wilt afdrukken.

Zodra deze fase is voltooid, kun je je branding toevoegen aan compatibele producten (zoals T-shirts of sweatshirts) door de kleine knop onder de productnaam te activeren.

Inhoud vertalingen:

Halsmarkierungen, Halsmarkierungen, Etichette per il collo, Marcatura del collo, Marcas en el cuello, Marcas en el cuello, Halsmärken, Märken på halsen, Halsmarkeringen, Halsmarkeringen